TRM Produkter

I 2015 startet vi et samarbeid med TRM, Europas største produsent og distributør av kosttilskudd og helseprodukter for hester. I dag er vi ene importør av produktene til Norge med kunder over hele landet, alt i fra veterinærklinikker og hestesport butikker til privatpersoner.
For bestilling kan du benytte kontaktskjemaet vårt eller du kan gå inn å finne din lokale forhandler av TRM i hovedmenyen.

Ønsker du å bli forhandler av produktene fra TRM? Send oss gjerne en forespørsel!

TRM er en av Europas største produsenter og distributører innen næringstilskudd og helseprodukter til hest. Det er TRM´s visjon å øke hestens velferd og ytelse så mye som mulig gjennom å fokusere på spesifikke næringsbehov. Takket være virksomhetens løpende investeringer i forskning og utvikling har TRM oppnådd en ledende posisjon innen forskning, produksjon og distribusjon av næringstilskudd for hester. Produksjonsanleggene er plassert i sentrum av alle heste aktiviteter i Irland, «The Curragh, Co. Kildare», i nærheten av verdens mest prestisjefylte og eldste veddeløpsbaner. Her skapes et nært samarbeide med både trenere og oppdrettere.

MODERNE TEKNOLOGI TRM benytter den seneste teknologien for å sikre at alle produkter fremstilles i samsvar med internasjonale standarder. TRM`s HACCAP og Total Quality program sikrer at alle ingrediensene som benyttes kommer fra pålitelige og godkjente leverandører samt at de oppbevares trygt. Ingrediensene veies opp i henhold til dokumenterte resepter og spesifikasjoner, blandes og pakkes på riktig måte. Produktene produseres i et sikkert og rent miljø, med spesialiserte metoder under nøye overvåkning og effektiv kvalitetskontroll. Dette sikrer at de ferdige produktene oppfyller krav i forhold til sikkerhet, kvalitet og renhet, slik at du som forbruker kan være sikker på at produktene er tilfredsstillende og pålitelige for det formålet de er ment. Det er TRM`s politikk å samarbeide med velkjente og kyndige trenere og ryttere innen alle de store hestedisiplinene verden over.

Klikk her for å se TRM`s nyeste brosjyre for 2023TRM Pet
 

Avl og unghester


PRODUKTOVERSIKT

Beroligende og Antistress


PRODUKTOVERSIKT

Desinfeksjon


PRODUKTOVERSIKT

Elektrolytter


PRODUKTOVERSIKT

Ernæring


PRODUKTOVERSIKT

Energi


PRODUKTOVERSIKT

Fordøyelse


PRODUKTOVERSIKT

Hud og Pels


PRODUKTOVERSIKT

Hund og Katt


PRODUKTOVERSIKT

Høver & Ben


PRODUKTOVERSIKT

Immunforsvar og Luftveier


PRODUKTOVERSIKT

Mobilitet


PRODUKTOVERSIKT

Oljer


PRODUKTOVERSIKT

Prestasjon


PRODUKTOVERSIKT

Kremer & Bandasjer


PRODUKTOVERSIKT

Vitaminer og Mineraler


PRODUKTOVERSIKT