TRM Produkter

I 2015 startet vi et samarbeid med TRM, Europas største produsent og distributør av kosttilskudd og helseprodukter for hester. I dag er vi ene importør av produktene til Norge med kunder over hele landet, alt i fra veterinærklinikker og hestesport butikker til privatpersoner.

For bestilling kan du benytte kontaktskjemaet vårt eller du kan gå inn å finne din lokale forhandler av TRM i hovedmenyen.

TRM er en av Europas største produsenter og distributører innen næringstilskudd og helseprodukter til hest. Det er TRM´s visjon å øke hestens velferd og ytelse så mye som mulig gjennom å fokusere på spesifikke næringsbehov. Takket være virksomhetens løpende investeringer i forskning og utvikling har TRM oppnådd en ledende posisjon innen forskning, produksjon og distribusjon av næringstilskudd for hester. Produksjonsanleggene er plassert i sentrum av alle heste-aktiviteter i Irland, «The Curragh, Co. Kildare», i nærheten av verdens mest prestisjefylte og eldste veddeløpsbaner. Her skapes et nært samarbeide med både trenere og oppdrettere.

MODERNE TEKNOLOGI TRM benytter den seneste teknologien for å sikre at alle produkter fremstilles i samsvar med internasjonale standarder. TRM`s HACCAP og Total Quality program sikrer at alle ingrediensene som benyttes kommer fra pålitelige og godkjente leverandører samt at de oppbevares trygt. Ingrediensene veies opp i henhold til dokumenterte resepter og spesifikasjoner, blandes og pakkes på riktig måte. Produktene produseres i et sikkert og rent miljø, med spesialiserte metoder under nøye overvåkning og effektiv kvalitetskontroll. Dette sikrer at de ferdige produktene oppfyller krav i forhold til sikkerhet, kvalitet og renhet, slik at du som forbruker kan være sikker på at produktene er tilfredsstillende og pålitelige for det formålet de er ment. Det er TRM`s politikk å samarbeide med velkjente og kyndige trenere og ryttere innen alle de store hestedisiplinene verden over.

Ønsker du å bli forhandler av produktene fra TRM? Send oss gjerne en forespørsel!