Kontakt

Kontakt

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller bestilling via kontaktskjemaet nedenfor. Du kan også klikke deg inn i forhandlerlisten vår for å finne din nærmeste forhandler av TRM.  

Ønsker du å bli forhandler av TRM? Send oss gjerne en forespørsel!

Våre tusentalls hesteinnredninger finnes fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. Og når våre kunder helt fra første driftsår sender oss positive tilbakemeldinger, og velger å komme tilbake er det en verdifull kvittering for oss som leverandør. Vi prøver hele tiden å ha hestebokser, utebokser, vinduer, dører, plank (tre/plast/Bambu), og det meste av utstyr til stall på lager.

Vi arbeider fortløpende med produktutvikling i samråd med våre produsenter, det for å være ledende på sikkerhet, funksjon og kvalitet. Montasje og lagerholdning skjer ved vårt lager og kontor i Tjodalyng midt mellom Larvik og Sandefjord på riksvei 303.

I 2015 startet vi et sammarbeid med TRM, Europas største produsent og distributør av kosttilskudd og helseprodukter for hest. I dag er vi ene importør av produktene til Norge med kunder over hele landet, alt i fra veterinærklinikker og hestesport butikker til privatpersoner.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for et tilbud eller en bestilling.
Vi tilpasser våre bokser til din stall. Dersom du ønsker TRM produkter hos oss ta kontakt for bestilling, eller vi hjelper deg med kontaktinfo til din nærmeste forhandler.

Hesteboks & Utstyr AS
Ole Morten Nilsen
Mobil: 90 94 15 64
Mail: ole@hesteboks.no