Om hesteboks

Når kvalitet teller

Hesteboks & Utstyr ble startet som et personlig firma i 1992, og ble et A/S i 2007. Vi leverer stallinnredning i alle modeller og kvalitetsprodukter til hest og stall til konkurransedyktig priser over hele Norge.

I 2015 startet vi også et samarbeid med TRM, Europas største produsent og distributør av kosttilskudd og helseprodukter for hester.

Vi kan nå også tilby våre kunder et bredt utvalg av produkter fra TRM PET NUTRITION, kosttilskudd og helseprodukter for hund og katt.

Litt om oss

Våre tusentalls hesteinnredninger finnes fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. Og når våre kunder helt fra første driftsår sender oss positive tilbakemeldinger, og velger å komme tilbake er det en verdifull kvittering for oss som leverandør. Vi prøver hele tiden å ha hestebokser, utebokser, vinduer, dører, plank (tre/plast/Bambu), og det meste av utstyr til stall på lager.

Vi arbeider fortløpende med produktutvikling i samråd med våre produsenter, det for å være ledende på sikkerhet, funksjon og kvalitet. Montasje og lagerholdning skjer ved vårt lager og kontor i Tjodalyng midt mellom Larvik og Sandefjord på riksvei 303.

I 2015 startet vi et sammarbeid med TRM, Europas største produsent og distributør av kosttilskudd og helseprodukter for hest. I dag er vi ene importør av produktene til Norge med kunder over hele landet, alt i fra veterinærklinikker og hestesport butikker til privatpersoner.

Rask levering

Vår standard bokser blir send innen 7-14 arbeidsdager* fra vi har mottatt ordre. Denne leveringstiden gjelder også om din boks må tilpasses utenom den vanlige 3x3m. Kan avvike noe i den mest hektiske perioden. Spesielle bokser/dører eller pulverlakk vil forlenge leveringstiden.

Du kan få varene levert til terminal, hjem på din adresse, eller hente de selv her ved vårt lager. Vi transporterer litt selv, ellers bruker vi Thoresen transport i Larvik og Nor Lines. *Vi tar forbehold om at visse avvik kan forekomme.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for rådgivning når du skal renovere, eller bygge ny stall. En hyggelig samtale hvor vi håper vi kan dele vår erfaring med deg.

For oss er det viktig at kunden blir fornøyd med oss som leverandør.

Ole Morten Nilsen
Hesteboks & Utstyr A/S