SandXpell – Essensielt for Hester som Går på Sandholdig Jord!

Etter den tunge og usikre tiden vi alle har opplevd i det siste, der mange konkurranser og løps arrangementer er avlyst, ønsker vi å fokusere på produkter som kan hjelpe hester som på grunn av dette opplever redusert trening og konkurranse.

Det perfekte produktet i denne tiden er SandXpell!

Da løp og konkurranse uteble valgte mange eiere å slippe hestene tidlig på beiter eller i paddocks med sandholdig jord. Problemet med dette er at hestene kan innta store mengder med sand i forsøket på å spise små gress skudd. Dette kan føre til et symptom som kalles sand kolikk. Sand kolikk er magesmerter knyttet til inntak av sand eller jord. Alle raser og aldere av hester er disponert for å få sand kolikk.

Sand kolikk kan føre til hemmet prestasjonsevne og generelt gi hesten veldig dårlig velvære.

SandXpell fra TRM er spesielt utviklet for å fjerne sand som har samlet seg i tarmkanalen. Den fungerer som en svamp, og absorberer vann og avfallstoffer. Dette danner en myk, voluminøs masse som raskere kan passere gjennom tykktarmen.

Inneholder Psyllium Husk, Soyabønner og Linfrø olje. Alt svært gunstig for hestens mage-tarmsystem.

Prøv SandXpell og reduser risikoen for sand kolikk!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller bestilling!