Mobilitet

 

Her finner du produkter spesielt utviklet med tanke på vedlikehold av sunne ledd og brusk hos hesten. Konkurransehester må tåle mye belastning på ledd og brusk, tilskudd av enkelte av produktene kan derfor være gunstig for å sikre at hesten tåler denne belastningen. 

Produktinformasjon

GLUCO – FLEX

Gluco-Flex er et flytende fôrsupplement med næringsstoffer beregnet til å bidra til sunne og friske ledd og brusk.

Konkurransehester er ekstra utsatt for slitasje på ledd og bruks, noe som fører til ubalanse mellom den naturlige oppbyggingen og ødeleggelsen på bruskvevet. Når ødeleggelsen av bruskvevet skjer raskere enn kroppen reparerer vevet, kan dette føre til skader på selve brusken, noe som vil vises som halthet, og smerter hos hesten. Dersom dette går ubehandlet, kan det føre til kroniske smerter og halthet, noe som igjen kan sette sluttstrek på hestens videre karriere som konkurransehest.

Gluco-Flex inneholder:

 • Glukosamin HCL, dette er en hyaluronsyre. Hyaluronsyre er lange sukkermolekyler som kroppen selv produserer for å binde fuktighet.
 • Metylsulfonyl metane (MSM) er en kilde til biotilgjengelig svovel. Svovel er en viktig komponent for kroppens produksjon og reparasjon av bindevevet.Placeholder

Sammen vil disse ingrediensene hjelpe med å smøre leddene, og til å effektivisere helingen av ledd- og bruskslitasje.

Anbefalt dosering:

 • Konkurransehester: 40 ml daglig i 7 dager, deretter 20 ml daglig.
 • Unghester og ponnier: 20 ml daglig.
 • Kommer i flasker på 1,2 liter og 3,75 liter.

Pris:

 • 1,2 Ltr: 768,-
 • 3,75 Ltr: 1 965,-
STRIDE

Stride er et fôrtilskudd som kommer i praktiske pakker på den anbefalte døgndosen.

Stride kombinerer næringsmessige fordelene av glukosamin HCL, kondroitinsulfat og biotilgjengelig svovel. Ved inntak av den anbefalt daglige dosen, vil den bidra til å øke innholdet av glykosaminoglykaner (GAG) i leddene. Glykosaminoglykaner er byggeklossene i bruskmatrisen.

Det høye nivået av boitilgjengelig svovel fungerer som en «vannmagnet» i leddene, slik at leddene blir mer motstandsdyktige mot skader etter kompresjoner og rystelser ved trening og konkurranse.

Anbefalt dosering:Placeholder

 • En pakke a 50 gram daglig i 60-120 dager.
 • For videre vedlikehold anbefales STRIDE MP etter dette.

Leveres i stor pakke à 30×50 gram.

OBS! Det er 96 timers karantene på dette produktet!

Pris:

 • 30 x 50g: 1 465,-
STRIDE HA

Stride HA er en hurtigvirkende, flytende preparat for det næringsmessige vedlikeholdet av sunne ledd hos hester, med den ekstra fordelen av hyaluronsyre.

Alle konkurransehester har påkjenninger i ledd etter regelmessig trening og konkurranse. Det er spesielt et enormt press på leddflatene. Sunn brusk og tilstrekkelig legg væske er essensielt for å sikre at konkurransehestene tåler dette presset. Stride HA inneholder fire ingredienser som kombineres for å vedlikeholde sunne ledd og brusk. Smaken på produktet har vist å tiltale selv småspiste og kresne hester.

Anbefalt dosering:Placeholder

 • 60 ml per dag i 7 dager, deretter 30 ml daglig.

Leveres i flasker på 1,18 liter, og 3,75 liter.

Pris:

 • 1,183 Ltr: 1 395,-
 • 3,75 Ltr: 3 630,-
STRIDE MP

Stride MP er anbefalt etter en komplett kur med STRIDE, eller andre lignende produkter.

Hvis de næringsstoffene som trengs for brusksyntesen ikke er tilgjengelige i de mengder som kreves, mister den sin mulighet til å hele seg selv. Stride MP inneholder de mengdene av glukosamin, krondroitin og MSM som er nødvendige for et sunt vedlikehold av ledd og brusk.

Anbefalt dosering:Placeholder

 • Etter endt 60-120 dager med STRIDE, gis en pakke a 20 gram daglig for et langsiktig vedlikehold.

Kommer i pakker a 60×20 gram.

OBS! Det er 96 timers karantene på dette produktet!

Pris:

 • 60 x 20g: 1 250,-